Građevinski projekti u fazi izgradnje Elektrocentra Petek d.o.o Tuzla

Trudom i radom našeg stručnog tima smo realizirali dosta referentnih projekata u raznim građevinskim radovima. U nastavku vam donosimo neke od zanimljivih projekata u fazi izgradnje, čija će izvršenja uslijediti u narednom periodu sa dogovorenim rokovima završetka, a i sa strogim vođenjem računa o kvaliteti naših usluga.

Jedno od trenutnog gradilišta u realizaciji je uređenje površina oko Džamije AHI EVRAN-I VELI KIRSEHIR u Općini Olovo. Elektrocentar Petek d.o.o Tuzla kao izvođač radova za potrebe investitora Općine Olovo, će ovu Džamiju učiniti dodatno blistavom sa predivnim uređenjem površina oko nje.

U nastavku vam predstavljamo još jedan projekat na području Olova od strane Elektrocentra Petek d.o.o Tuzla za investitora Općina Olovo. Fasaderski radovi na Domu Zdravlja, gdje će naš građevinski tim sa novom fasadom ovom objektu vratiti puni sjaj, a ujedno i smanjiti utrošak energije na zagrijavanje objekta.

Zanimljiv projekat rekonstrukcije i izgradnje donosimo u Gradu Živinice, gdje naš tim  radi na spomenu obilježju civilnih žrtava rata za investitora Grad Živinice u mjesnoj zajednici Rudar.

I jedan od mnogih projekata, ali ovaj na podrućju Općine Kladanj, mjesna zajednica Tuholj naselje Pauč, gdje je Elektrocentar Petek d.o.o Tuzla pristupio radovima na sanaciji vodovoda za investitora Općina Kladanj. Mještani naselja Pauč dugi niz godina imaju problema sa vodosnadbijevanjem, te u sušnom periodu godine gotovo da je i nemaju u svojim domaćinstvima, zbog čega su primorani vodu dovoziti sa obljižnih izvorišta. Oko 80 domaćinstava ovog naselja će ubrzo imati trajno rješenje vodosnadbijevanja.

U nastavku vam donosimo slike procesa izgradnje bazena za akumulaciju vode, te izgradnju pumpne stanice.

 

Vaš Elektrocentar Petek d.o.o Tuzla.

 

 

Loading

Rate this post