Kraj uspješne 2022 godine zaposlenici firme Elektrocentar Petek Tuzla obilježili ugodnim druženjem sa svojim porodicama i kolegama.

Uspajesna godina 2022

Njegovanje dobrog odnosa između zaposlenika i poslodavca svakako je ključ uspjeha kompanije Elektrocentar Petek (ECP), a stvaranje pozitivnog radnog okruženja i sigurnost koju kompanija nudi su dodatne prednosti. Moramo napomenuti da je to lijepa poslovna priča koja je počela skromno, ali se godinama, zahvaljujući upornim ulaganjima u obuku svojih ljudi, probila do samog čela BH privrede.

Još je ljepše čuti da i pored ogromnih uspjeha i napretka koje su postigli svih ovih godina, Uprava i dalje ističe da su upravo ljudi s kojima rade njihova najveća snaga, te da su uprkos ogromnim izazovima sa kojima su se svi suočili ovih godina i dalje uporni u održavanju prijateljske atmosfere s kojom su započeli u svom društvu.

 

 

Kako bi nastavili sa starom dobrom praksom, kompanija ECP organizovala je druženje za svoje zaposlene povodom uspješnog poslovanja u 2022. godini. Treba napomenuti da je ove godine menadžment kompanije odlučio da razveseli djecu svojih zaposlenih upravo onim što najviše vole, iznenađenjem i poklonima, a tu je bio i poziv Djeda Mraza, koji je donio neizmjernu radost i veselje kod najmlađih.

Rate this post